NIEUWS

 

Leuk interview met AD Groene Hart op 3 augustus 2017 met als passende kop: Zoals de waard is, wil hij gasten.

 ad artikelad tekst

Ook paspoorten voor de drie prinsessen

32910484951_e415359fa6_b

Tijdens het streekbezoek aan de Krimpenerwaard op 21 februari 2017 ontvingen Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima ook de paspoorten voor hun dochters, de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane. Misschien dat de prinsessen in de zomer incognito met het paspoort door de polder gaan zwerven…

 Knipsels:

 

IMG_20170913_0001

knipsel2

 

De enthousiaste burgemeester Roel Cazemier van Gemeente Krimpenerwaard deelde na de opening van de drukbezochte 63ste Jongveedag in Lekkerkerk aan een aantal jonge deelnemers het Jeugd Paspoort Krimpenerwaard uit. Het paspoort telt 30 leuke attracties in de hele Krimpenerwaard en is gratis te verkrijgen bij de bibliotheken, scholen, gemeentehuizen, Rabobank en deelnemende attracties en musea.

Paspoort voor leden Kindergemeenteraad Krimpen aan den IJssel 

Tijdens de Dag van de Gemeenteraad ontvingen de 18 leden van de kindergemeenteraad in Krimpen aan den IJssel ontvingen het Paspoort Krimpenerwaard uit handen van initiatiefnemer Peter Egge en burgemeester Martijn Vroom.

Ook 9 klasgenootjes van de jonge kindergemeenteraadsleden, die de hele dag aan de verschillende projecten hadden meegewerkt kregen het paspoort overhandigd in de raadszaal van het Gemeentehuis in Krimpen aan den IJssel.

Ook Paspoort Krimpenerwaard voor leerlingen Goudse basisscholen

DSC03237

“ Platteland dichter bij de stad brengen!”

Wethouder Dilia Blok van de Gemeente Krimpenerwaard overhandigde met haar Goudse college Hilde Niezen 345 Paspoorten Krimpenerwaard aan de leerlingen van de Westerschool te Gouda  op 1 juli 2016.

De Westerschool is de eerste van de 19 basisscholen in Gouda die de paspoorten via De Brede School aan hun leerlingen uitreiken. “Het paspoort heeft tot doel om vooral jongeren op een speelse manier te laten kennismaken met de veelheid en diversiteit van attracties in de nabijgelegen Krimpenerwaard.  Op die manier ontdekken en ervaren ze hoe mooi en gevarieerd de polder, die vlak bij hun stad ligt, is, “ aldus wethouder Dilia Blok. De ruim 30 attracties zijn gericht op de jeugd van 8 tot 14 jaar en hebben als accent natuur, cultuur, kunst en sport.

Wethouder Hilde Niezen: “ De leerlingen kunnen zelf met het paspoort aan de slag, maar het is gebleken dat de activiteiten ook een leuk idee zijn voor een educatieve schoolreis in de natuur, dicht bij Gouda en makkelijk te bereiken per fiets of bus”.

Foto: Wethouders Dilia Blok en Hilde Niezen , directeur basisschool Janneke Meijers en Hans van Kekem (directeur Brede School Gouda) temidden van de leerlingen met de net uitgereikte paspoorten.

Commissaris van de Koning Jaap Smit ontvangt het paspoort

Commissaris van de Koning Jaap Smit ontvangt het paspoort

RTV Rijnmond weerman Ed Aldus ontvangt het paspoort

RTV Rijnmond weerman Ed Aldus ontvangt het paspoort

Reformatorisch Dagblad:

059 RD - 17-10-2015 Skelteren, spelen en konijnen aaien

Dijkblaadje:

Dijkblaadje

Algemeen Dagblad:

Algemeen Dagblad 16-06-2015

Scan AD

IJssel en Lekstreek:

IJssel en Lekstreek

ijssel en lekstrek

Scan ij&l

Nederlek Nieuws:

nederlek nieuws

Kontakt:

Het Kontakt

kontakt

Dichtbij:

Dichtbij

dichtbij 1

 

Dichterbij:

Dichterbij

RTV Krimpenerwaard:

 

De Weekkrant

Dichtbij Krimpen

VGBK

Streekfonds Krimpenerwaard

RTV Krimpenerwaard

Drimble